GREEN HOUSE EVENTS & BALLROOM SRL
49574898
Detalii companie
Denumire firma | GREEN HOUSE EVENTS & BALLROOM S.R.L. |
C.U.I. | 49574898 |
Platitor de TVA | RO49574898 din data 01.10.2024 |
Nr. Înmatriculare | J31/103/2024 |
CAEN | 5610 |
Data înfiinţării | 12.02.2024 |
Stare companie | 1048 - funcţiune |
Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.
Descriere
Firma GREEN HOUSE EVENTS & BALLROOM SRL, CUI 49574898, a fost înființată la data de 12.02.2024 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5610 - Restaurante
Informatii Contact
Adresa sediu | JIBOU **** ? |
Oras / Sector | Jibou |
Judet | SALAJ |
Tara | Romania |
Indicatori companie (RON)
An | CAEN | Cifra Afaceri | Profit Net | Datorii | Active Imobilizate | Active Circulante | Capitaluri Proprii | Angajati (nr.mediu) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Pentru aceasta companie nu avem date inregistrate
|
Intrebari frecvente
Care este activitatea principala a companiei GREEN HOUSE EVENTS & BALLROOM S.R.L.?
-
Activitatea principala a companiei GREEN HOUSE EVENTS & BALLROOM S.R.L. este Restaurante
Aceasta companie este platitoare de TVA?
-
Da! GREEN HOUSE EVENTS & BALLROOM SRL a devenit platitoare de TVA in data de 01.10.2024, avand vectorul fiscal RO49574898.
Companii cu acelasi cod CAEN
Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
---|---|---|
8 CAPITAL FOOD STATION S.R.L. | 50213102 | J13/1888/2024 |
LA BIA MIX GRILL S.R.L. | 49835900 | J11/193/2024 |
ANMICO S.R.L. | 49897643 | J16/834/2024 |
ONYX DEI FOOD S.R.L. | 49824250 | J24/504/2024 |
EXPERT EMIATI S.R.L. | 50011561 | J13/1444/2024 |
GEORG FOOD S.R.L. | 49915952 | J33/717/2024 |
Companii din aceeasi localitate
Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
---|---|---|
POP-MARE VET SRL | 33542067 | J31/319/2014 |
CORION FAG FOREST SRL | 33818040 | J31/405/2014 |
DRIL AGROFOR S.R.L. | 33662160 | J31/357/2014 |
MILLECOZE CLAUDIU SRL | 33902247 | J31/432/2014 |
SIMPLU DOI PLUS SRL | 33944242 | J31/5/2015 |
G&G ECONOM BECA SRL-D | 34025506 | J31/44/2015 |